Naša pot

Naša pot Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,66 MB
IME DATOTEKE
Naša pot.pdf
ISBN
6965992215230

OPIS

Izšla je publikacija Naša pot, izdana ob 150 letnici ustanovitve prvega slovenskega telovadnega društva Južni Sokol, 1863.S publikacijo smo želeli počastiti častitljivo 150 letnico ne le ustanovitve društva pač pa tudi sokolskega gibanja, ki je bistveno zaznamovalo slovenski narodni in telesnokulturni razvoj, prepletalo telesno kulturo in kulturo (igralstvo, lutkarstvo in glasbo) in nenazadnje odpiralo pot tudi športu in nogometu na Slovenskem.

Vse okoliške hribe imava ... Priprava revije Naša pot: - priprava predloge za revijo - oblikovanje revije - vnašanje vsebine - priprava slik - lektoriranje Naša strast so gore oziroma narava, to vedo vsi, ki nas redno spremljajo. Ampak vse države niso gorate, zato je težko poiskati kakšen hrib oziroma […] »Naša strategija je pot srca in zdravega razuma.

Vsemogočni jo z vašo vero in molitvijo uniči. Zaupajte Sveti Trojici in v mojo priprošnjo in zmagovali boste, sicer vas čaka naporna pot! Naša pot.

POVEZANE KNJIGE