Matematika: po korakih do odličnega znanja

Matematika: po korakih do odličnega znanja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,64 MB
IME DATOTEKE
Matematika: po korakih do odličnega znanja.pdf
ISBN
1859012239378

OPIS

Priročnik za matematiko zajema učno snov od 6. razreda osnovne šole do 2. letnika srednje šole. Je dragocen priročnik, namenjen staršem in otrokom kot pomoč pri reševanju domačih nalog ali za pregledno ponovitev učne snovi.Priročnik odlikujejo:- nazorni prikazi in grafične predstavitve,- snov je predstavljena sistematično in po korakih,- zajema temeljno šolsko snov: od aritmetike do geometrije, od algebre do statistike,- s primeri iz vsakdanjega življenja matematiko povezuje z realnimi okoliščinami in dokazuje, da je matematiko mogoče tudi vzljubiti.Priročnik je razdeljen na naslednja poglavja:• Števila• Geometrija• Trigonometrija• Algebra• Statistika• Verjetnost› Vsebine so prikazane na privlačen, zanimiv in grafično nazoren način.› Matematične ideje, načine in postopke predstavlja tako, da jih je mogoče hitro dojeti in razumeti.› Vsaka stran je napisana učencem in staršem razumljivo.Priročnik za matematiko, ki bo učencem, dijakom in staršem v veliko pomoč za doseganje matematičnega znanja na hiter, jasen in učinkovit način.Prevodni priročnik je terminološko usklajen s slovenskim učnim načrtom za matematiko.

Priročnik pomaga pri razlagi določenih problemov pri matematiki. Je zelo dober učni pripomoček za dobre ocene.

Priročnik za matematiko zajema učno snov od 6. razreda osnovne šole do 2 ... Matematika, po korakih do odličnega znanja.

POVEZANE KNJIGE