Ljubim solate

Ljubim solate - David Bez | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Bez
DIMENZIJA
6,9 MB
IME DATOTEKE
Ljubim solate.pdf
ISBN
9277662148485

OPIS

Kolikokrat za kosilo zdolgočaseno žvečite suh sendvič, ostanke testenin včerajšnje večerje, juho iz supermarketa ali enolično solato iz bližnje restavracije? Kosila v službi so običajno nezanimiva, draga, nezdrava ali preprosto preveč podobna včerajšnjemu. V tej knjigi je 260 slastnih, zdravih solat, ki so lahko čudovito kosilo – po ena za vsak delavnik v letu. Vse je pripravil, fotografiral in pojedel David Bez v svoji službi. David ni kuhar. Je ljubitelj hrane z omejenim časom za kosilo; Italijan, ki mu ni vseeno, kaj se znajde na njegovem krožniku; oblikovalec, ki se zaveda, da hrano najprej okusimo z očmi.Ne glede na to, ali ste vegetarijanci, vegani, vsejedci, pesketarijanci ali presnojedci, v tej knjigi boste vsi našli obilico zamisli, ki bodo pogodu vašim brbončicam v vseh letnih časih.

dec 2014. David Bez ( 2) ISBN/EAN:P_9789610133773.

Vse je pripravil, fotografiral i... Ljubim solate Pripravimo zdrav in okusen obrok v pičlih 20 minutah ali manj David Bez Mladinska knjiga Založba, Ljubljana 2015 fotografija David Bez 304 strani mehka vezava; 222 x 175 x 26 mm maloprodajna cena: 22,95 € Vsebina To ni kuharska knjiga Več kot 1000 dni na kosilu v pisarni Kako sestavimo solato V tej knjigi je 260 slastnih, zdravih solat, ki so lahko čudovito kosilo - po ena za vsak delavnik v letu. Vse je pripravil, fotografiral in pojedel David Bez v svoji službi.

POVEZANE KNJIGE