Krotilec levov

Krotilec levov - Camilla Läckberg | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Camilla Läckberg
DIMENZIJA
8,48 MB
IME DATOTEKE
Krotilec levov.pdf
ISBN
2859471430446

OPIS

Mesec januar je in Fjällbacko oklepa mraz. Napol gola deklica tava skozi zasneženi gozd in stopi na cesto. Nepričakovano se pojavi avto, ki se ji ne more izogniti.Ko Patrik Hedström in njegovi sodelavci prejmejo obvestilo o nesreči, je dekle že identificirano. Pred štirimi meseci je izginila na poti domov iz jahalne šole, zatem pa je ni nihče več videl. Izkaže se, da je bila podvržena nepojmljivi krutosti in obstaja nevarnost, da ni edina, ki je doživela to usodo.Obenem Erica Falck preiskuje star primer družinske tragedije, ki je pripeljala do smrti nekega moškega. Vedno znova obiskuje njegovo ženo, ki je bila obsojena zaradi umora, vendar ne izve, kaj se je zgodilo. Kaj ženska skriva? Erica čuti, da se nekaj ne ujema. Zdi se, kot da preteklost meče senco na sedanjost.Camilla Läckberg v Krotilcu levov, novi srhljivi uspešnici iz serije Fjällbacka, odstira najtemnejše, najbolj nepojmljive plasti človeške narave.

Mehka vezava, 404 strani. Knjiga je v odličnem stanju.

Poglejte fotografije mladega krotilca levov in njegovih divjih živalskih prijateljev. Проверете превода словенски-немски на думата krotilec в онлайн речника на PONS тук! Безплатен езиков трейнър, глаголни таблици, функция произношение. Zadnja slika, ki jo je Cornelius Gurlitt prodal, je Krotilec levov Maxa Beckmanna. Sliko iz leta 1930 so prodali na dražbi leta 2011, po Gurlittovih besedah pa naj bi si 725.000 evrov razdelil z dediči, ki so zatrjevali, da so pravi lastniki slike. Tu si lahko ogledate prevod angleščina-slovenščina za tamer v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. … vozil rally z avtom.

POVEZANE KNJIGE