Dieta 5:2

Dieta 5:2 - Michael Mosley, Mimi Spencer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Mosley, Mimi Spencer
DIMENZIJA
12,51 MB
IME DATOTEKE
Dieta 5:2.pdf
ISBN
3331741096431

OPIS

DIETA ZA VSE, KI BI RADI JEDLI VSE!Zaradi preobilja hrane, ki nam je danes na voljo na vsakem koraku, v resnici večinoma jemo več, kot potrebujemo. Zato se redimo in zbolevamo.Nova dieta vam ponuja preprosto, a učinkovito rešitev: Dva dneva v tednu jemo manj, pet dni pa kot običajno. Videli boste, da so učinki osupljivi. Kilogrami se topijo, učinek posta pa zmanjšuje tveganje za sladkorno bolezen, srčno-žilna in rakava obolenja. Ko dosežemo želeno težo in izboljšamo zdravje, pa ta način prehrane prilagodimo in ohranimo njegove prednosti.Dieta 5 : 2 si je pridobila na milijone privržencev, ker je preprosta, znanstveno utemeljena, učinkovita in zdrava.

Recenzija Bukla. Knjiga diplomiranega zdravnika in sodelavca BBC-ja ter britanske novinarke je nastala kot odgovor na izjemen odziv gledalcev po predvajanju oddaje Jejmo, postimo se, živimo dlje, v kateri je dr.

V tem zadnjem primeru pojemo skupno 10.000 kcal v celem tednu. Torej se z enostavnim načinom zelo približaš zmanjšanju vnosa kalorij iz drugega primera zgoraj kjer se jih je pojedlo 9.100 kcal. Hitra dieta 5:2 je vrsta diete, pri kateri za 2 dni omejimo vnos kalorij, preostalih 5 dni pa uživamo običajne obroke.

POVEZANE KNJIGE