Bliža se poroka

Bliža se poroka - Julia Quinn | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Quinn
DIMENZIJA
10,7 MB
IME DATOTEKE
Bliža se poroka.pdf
ISBN
1308286473094

OPIS

V nasprotju z večino svojih znancev Gregory Bridgerton verjame v resnično ljubezen. Prepričan je, da bo, ko bo našel žensko svojih sanj, v trenutku vedel, da je ona tista prava. In točno tako se je tudi zgodilo.Le da ni bila tista prava. Pravzaprav je očarljiva gospodična Hermione Watson zaljubljena v drugega. Toda njena najboljša prijateljica, nadvse stvarna lady Lucinda Abernathy, bi rada Hermione rešila pred pogubnim zakonom, zato Gregoryju ponudi svojo pomoč pri zapeljevanju. Vendar se pri tem sama zaljubi. V Gregoryja!Ampak Lucy je zaročena. In njen stric ni preveč naklonjen temu, da bi ji dovolil razdreti zaroko, niti ko Gregoryja končno sreča pamet in spozna, da je Lucy s svojim ostrim umom in toplim nasmeškom tista, ob kateri mu srce kar zaigra. In zdaj, ko se bliža poroka, mora Gregory tvegati vse in poskrbeti, da bo, ko pride čas, da ženin poljubi nevesto, on edini moški pred oltarjem …

Ko bosta v obljubo si roki podala, se svatom v očeh solza bo lesketala. Teh srečnih trenutkov se vsak veseli, ki z vama v sorodstveni zvezi živi.

Katere dokumente potrebujeva za poroko? Kje se prijaviva? Kaj storiva, če se želiva poročiti v tujini? Bliža se poroka (On the Way to the Wedding) knjiga avtorja/ice Julia Quinn. Gregory Bridgerton za razliko od drugih moških verjame v resnično ljubezen.

POVEZANE KNJIGE