Življenje

Življenje - Italo Svevo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Italo Svevo
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Življenje.pdf
ISBN
3508088850625

OPIS

»Nesposobnež« ali življenje nekega tržaškega uradnikaAlfonso Nitti, izobražen, toda reven mladenič, se preseli iz podeželja v tedaj veliko pristaniško mesto Trst in se zaposli kot uslužbenec v banki Maller. Muči ga domotožje po podeželju, delo v banki pa postaja zanj vse bolj mučno. Življenje mu lepšajo obiski v šefovi hiši. Tu spozna Annetto, med katerima se porodi nekakšna ljubezen kljub njeni navidezni hladnosti. Ko hudo zboli Alfonsova mati, jo čuteči sin neguje ves čas bolezni, tako da je dolgo časa ločen od Annette. Ko se po materini smrti vrne v mesto, odkrije, da se je Annetta zaročila. Ker bi rad ponovno vzpostavil zvezo z njo, jo prosi za zmenek. A namesto nje pride njen brat Federico, ki tako sprovocira Alfonsa, da ga ta nazadnje pozove na dvoboj.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Življenje je polno nepričakovanih dogodkov. Žal ne morete vselej z gotovostjo napovedati, kaj vas čaka.

Pri nas najdete vse, kar potrebujete za brezskrbno bivanje v vašem domu ter nabor izdelkov za vas in jeklenega konjička. Bi si lahko predstavljali življenje brez elektrike, brez radiatorjev, ki nas v zimskem času grejejo, brez pipe, iz katere priteče pitna voda, brez prhanja in kopanja v banji ter seveda tudi brez stranišča in kopalnice? To včasih ni bilo nič čudnega, saj so vaši dedki in babice pa seveda vaše prababice in pradedki tako živeli. Nova knjiga avtorice uspešnic Ljubezen na terapiji in Ljubezen po ljubezni, uveljavljene psihoterapevtke dr. Veronike Podgoršek, je »delovni zvezek«, s katerim se bolje spoznamo, ugotovimo, kakšni vzorci nas vodijo, potem pa vzamemo stvari v svoje roke in spremenimo življenje na bolje. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel.

POVEZANE KNJIGE