Zdravilne zgodbice

Zdravilne zgodbice - Mia Bone, Petra Julia Ujawe | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mia Bone, Petra Julia Ujawe
DIMENZIJA
12,74 MB
IME DATOTEKE
Zdravilne zgodbice.pdf
ISBN
3781339656007

OPIS

Priročnik slovenskih avtoric Mie Bone in Petre Julie Ujawe je namenjen tako staršem kot malčkom. Vsebuje zgodbice, spisane s skrbno izdelanimi jezikovnimi vzorci, ki spodbujajo osvajanje osnovnih razvojnih nalog in razreševanje težav v prvih letih malčkovega življenja. Vsebina: težave z govorom, izbruh trme, uspavanje in več ...

Del 1,[Težave z govorom, izbruhi trme, uspavanje in več] Drevi se bomo v nočnem programu na Prvem zdravili z Zdravilnimi zgodbicami. Lani smo lahko spoznali prvi del te knjige, v katerem sta avtorici, psihologinja Mia Bone in kulturologinja Petra Julia Ujawe, zbrali zgodbice za malčke od prvega do približno četrtega leta starosti.

Založba Didakta. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: ePub ( iOS in Android naprave, na spletu, EPUB ) € 14.99 (Nakup) ... Zdravilne zgodbice jim na najnaravnejši način pomagajo premagati težave in ovire, s katerimi se srečujejo pred vstopom v šolo.

POVEZANE KNJIGE