Vzporedni svetovi

Vzporedni svetovi - Manka Kremenšek Križman | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Manka Kremenšek Križman
DIMENZIJA
3,5 MB
IME DATOTEKE
Vzporedni svetovi.pdf
ISBN
9686647183397

OPIS

stoletja na Kranjskem Zaloga Vzporedni svetovi: risarke in slikarke preve polovice 19. stoletja na Kranjskem Ustvarjalni dosežki kostumografa in oblikovalca Alana Hranitelja se prepletajo na področjih opere, gledališča in filma tako doma kot v tujini.

Zgodbe so odslikava današnje razplastenosti Slovenije, ekonomske in socialne krize. Čeprav živim… Alan Hranitelj: Vzporedni svetovi velikega mojstra Človek, ki je umetnost oblačenja povzdignil na najvišjo raven Ko se človek sprehaja med lutkami, oblečenimi v njegove kostume, vstopi v vzporeden svet, kjer se čas ustavi. Kremenšek Križmanova (1964) je v slovenskem literarnem prostoru kot avtorica kratkih zgodb že dobro poznana, saj je njena najnovejša knjiga Vzporedni svetovi že tretje delo iz tega žanra, po Odhajanjih (2004) in Dvoriščnih oknih (2009), ob tem pa je napisala tudi dve knjigi za otroke.

POVEZANE KNJIGE