Volk

Volk - Ethan Cross | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
7,73 MB
IME DATOTEKE
Volk.pdf
ISBN
1352905745425

OPIS

Napeta kriminalka, polna srhljivih prizorov, primerljivih s tistimi iz filma Ko jagenjčki obmolknejo.Umirjeno življenje v teksaškem mestecu Asherton se spremeni v srhljivo nočno moro, ko se v bližini ustavi najokrutnejši morilec vseh časov, Francis Ackerman mlajši. Zver v njem je prebudil oče, psiholog, ki je želel dokazati, da se morilec ne rodi, pač pa ga je mogoče ustvariti. Lastnega otroka je podvrgel okrutnemu eksperimentu, rezultat pa je strašljiv: morilec ne izbira žrtev in sredstev. Moški, ženske, otroci, ostareli, vsi so s pronicljivim klavcem, ki rad zastavlja napol filozofska vprašanja o smislu in bistvu življenja, prisiljeni sodelovati v kruti igri, kjer gre za življenje in smrt. Najhuje pa je, da je pretkani psihopat neulovljiv: če pozna na stotine načinov mučenja in ubijanja, zagotovo pozna prav toliko poti za pobeg.Napetost se stopnjuje, ko v mesto pride neznanec Marcus in nepričakovano naleti na Ackermana. Obenem se zaplete tudi z lokalnim šerifom, za katerega se izkaže, da je povezan s sumljivimi posli, ki segajo v sam vrh državnega aparata. Nenadoma sta v mestu vsaj dva volka … Ali pa nič ni tako, kot je videti? Imajo prebivalci vsaj pastirja, ki bi jih lahko obvaroval pred krutim koncem?

Facebook omogoča ljudem deliti stvari z drugimi ter dela svet bolj odprt in... Volk is the seventh studio album by Slovenian industrial group Laibach, released in 2006. The word "volk" means "people" or "nation" in German and "wolf" in Slovene.

All morality and truth were judged by this criterion: whether it was in accordance…. Volk Fi is opening Internet accessibility like never before, using smarter technology Volk 1 phones and routers that together create a nontraditional network. Volk One is an Android smartphone with free data and excellent coverage ВЛАД ПОРФИРОВ - "ОДИНОКИЙ ВОЛК"Автор и Исполнитель своих песен!!! АВТОР легендарной песни "ОЙ МАМА НЕ ЖЕНЮСЬ ... Volk definition at Dictionary.com, a free online dictionary with pronunciation, synonyms and translation.

POVEZANE KNJIGE