Volk

Volk - Ethan Cross | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ethan Cross
DIMENZIJA
5,29 MB
IME DATOTEKE
Volk.pdf
ISBN
8434513744711

OPIS

Napeta kriminalka, polna srhljivih prizorov, primerljivih s tistimi iz filma Ko jagenjčki obmolknejo.Umirjeno življenje v teksaškem mestecu Asherton se spremeni v srhljivo nočno moro, ko se v bližini ustavi najokrutnejši morilec vseh časov, Francis Ackerman mlajši. Zver v njem je prebudil oče, psiholog, ki je želel dokazati, da se morilec ne rodi, pač pa ga je mogoče ustvariti. Lastnega otroka je podvrgel okrutnemu eksperimentu, rezultat pa je strašljiv: morilec ne izbira žrtev in sredstev. Moški, ženske, otroci, ostareli, vsi so s pronicljivim klavcem, ki rad zastavlja napol filozofska vprašanja o smislu in bistvu življenja, prisiljeni sodelovati v kruti igri, kjer gre za življenje in smrt. Najhuje pa je, da je pretkani psihopat neulovljiv: če pozna na stotine načinov mučenja in ubijanja, zagotovo pozna prav toliko poti za pobeg.Napetost se stopnjuje, ko v mesto pride neznanec Marcus in nepričakovano naleti na Ackermana. Obenem se zaplete tudi z lokalnim šerifom, za katerega se izkaže, da je povezan s sumljivimi posli, ki segajo v sam vrh državnega aparata. Nenadoma sta v mestu vsaj dva volka … Ali pa nič ni tako, kot je videti? Imajo prebivalci vsaj pastirja, ki bi jih lahko obvaroval pred krutim koncem?

ZE40MA. Völkl Ski, founded in 1923 and based in Straubing, is one of the biggest ski brands in the world and the largest and one of the last remaining ski manufacturers in Germany. Its high tech portfolio includes skis for every skier, be it racing, alpine, touring or free riding. Volk Gonio lenses are precision designed to provide stellar views of the angle structures, perfect for Glaucoma diagnosis and treatment.

The album is a collection of thirteen songs inspired by national or pan-national anthems, plus the anthem of the NSK State, a virtual state to which Laibach belong. Lutkovno gledališče Maribor je pripravilo posnetke desetih predstav: Jakob in mesto, Ko je Šlemil šel v Varšavo, Krst pri Savici, Kurent, Rdeča Kapica, Sneguljčica, Volk in kozlička, Žaba Greta, Zelišča male čarovnice in Žogica Marogica. Lynae Volk is on Facebook. Join Facebook to connect with Lynae Volk and others you may know.

POVEZANE KNJIGE