Vitez iz sedmih kraljestev

Vitez iz sedmih kraljestev - George R. R. Martin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
George R. R. Martin
DIMENZIJA
5,77 MB
IME DATOTEKE
Vitez iz sedmih kraljestev.pdf
ISBN
4227643179476

OPIS

Tri povesti o klativitezu Dunku in njegovem oprodi Eggu, ki se godijo slabo stoletje pred dogajanjem v Igri prestolov. Zmajska rodbina Targaryen je trdno na železnem prestolu, kljub nedavni državljanski vojni med pravorojenimi in pankrtskimi potomci. Dunk, krepak mladenič, se po smrti starega viteza, kateremu je služil kot oproda, odloči tudi sam postati klativitez. Na turnirju naleti na nenavadnega dečka Egga, ki se mu ponudi v službo. Čaka ju kopica pustolovščin, a te niso tako imenitne in bleščave, kot jih opevajo pevci.George R. R. Martin v treh krajših zgodbah, ki so kratke samo v primerjavi z njegovimi romani, razprostre še neodkrite pokrajine Zahodnjega in nas popelje v svet revnih vitezov, ki skušajo bolj ali manj slediti idealom svojega poslanstva. Privlačno, napeto in sočno, kot zna pisati samo on.

Dogajanje je postavljeno v stoletje pred dogajanjem v Igri prestolov. Zmajska rodbina Targaryen je trdno na železnem prestolu, čeprav je še nedavno potekala državljanska vojna med pravorojenimi in pankrtskimi potomci zmajevega kralja, med pripadniki rdečega in črnega zmaja. Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Martin: 9789610130796 : Knjiga | Emka.si George R. R.

POVEZANE KNJIGE