Tat strele

Tat strele - Rick Riordan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
5,92 MB
IME DATOTEKE
Tat strele.pdf
ISBN
9323852454809

OPIS

V zgodbi, ki je tudi filmska uspešnica, nastopa dvanajstletnik Percy, ki je postavljen pred veliko preizkušnjo, ki bo v dvome postavila vse, v kar je do sedaj verjel. Sin boga Pozejdona in Zemljanke v prvem delu skozi nenavadna srečanja bogov in mitoloških bitij pomaga ugotoviti, kdo je ukradel Zeusu strelo in obtožil kraje njegovega očeta Pozejdona ter ju sprl.

K.: zbirka knjig Harryja Potterja Rozman Smiljan: Druščina Sachar Louis: Zeleno jezero Schuster Gaby: Velika ljubezen Sebestyen Ouida: Ujetnica teme Percy Jackson: Tat strele; Nenavadni primer muhe s slabo karmo; Dobrota ni sirota; 20 izjemnih punc, ki so spremenile svet; 20 izjemnih fantov, ki so spremenili svet; 8. in 9.

Prosila me je, naj se pozanimam, ali knjigo morda že kdo prevaja. Tako bo vedela, kako kmalu jo bo lahko prelistala tudi sama. Brezplačna revija o dobrih knjigah. Naslov: Percy Jackson in Olimpijci, Tat strele.

POVEZANE KNJIGE