Stekleno drevo

Stekleno drevo - M. Mukundan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. Mukundan
DIMENZIJA
9,12 MB
IME DATOTEKE
Stekleno drevo.pdf
ISBN
7314840662571

OPIS

Uni zna pripovedovati čudovite zgodbe. In njegova babica brez njih preprosto ne more zaspati...Stekleno drevo je kot nalašč za vse male pripovedovalce zgodb, ki jih bo Uni navdihnil k novim domišljijskim popotovanjem! Na čudovit način namreč širši bralski publiki približuje nagrajeno zgodbo, ki je nastala v jugozahodni Indiji. Iz nje veje milina stika med vnučkom in babico, pred očmi vstajajo podobe Indije in skorajda se zdi, da jih pospremljajo tudi vonjave.

Naredite vtis na vaše stranke in z drevesom okrasite pisarno, trgovino ali lokal. Leseno božično drevo. Naravni les na Amazonki Naravni les na Amazonki (vir: Uradna spletna stran | Amazon) LBožično drevo primeren za ta stil, ga najdete Amazon, a stilizirano božično drevo z vejami v lesu ali celo v lesu z oblikovanim telesom v klasičnem profilu božične albete.

Takšni in drugačni svečniki Stekleno drevo je res občudovanja vredno, a mu manjka prav to, kar je imela magnolija - vrvenje življenja. Okoljska zgodba iz Indije govori o lepoti narave in spoštovanju le-te.

POVEZANE KNJIGE