So že smehci k vam prispeli?

So že smehci k vam prispeli? - David Bedrač | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Bedrač
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
So že smehci k vam prispeli?.pdf
ISBN
9300611514569

OPIS

Pesnik mlajše generacije se predstavlja z izborom poezije za najmlajše, ki že nekaj let izhaja v revijah Ciciban in Cicido. To so pesmi z veliko humorja in besednimi preobrati, ki svet prikažejo na šaljiv način. Ob njih in ob ilustracijah Tanje Komadina bodo zagotovo uživali vsi člani družine ter predšolski otroci. Bralci začetniki pa bodo ob Bedračevih rimah z veseljem vstopili v svet branja.

To so pesmi z veliko humorja in besednimi preobrati, ki svet ... So že smehci k vam prispeli? Trda - ... Večino izdelkov dostavljamo iz lastne zaloge, zato so naši dobavni roki zelo kratki.

Napisal je tudi priročnik Brez uteži (2007). Strokovno ga še posebej zanima področje ... Združenie samosprávnych krajov SK 8 |MM| Všetkých osem samosprávnych krajov sa aktívne zapojilo do celoplošného testovania obyvateľstva na prítomnosť ochorenia Covid-19, ktoré sa vo väčšine obcí a miest uskutočnilo počas uplynulého víkendu (23.

POVEZANE KNJIGE