Slaščice iz pečice

Slaščice iz pečice - Bernarda Gostečnik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bernarda Gostečnik
DIMENZIJA
10,27 MB
IME DATOTEKE
Slaščice iz pečice.pdf
ISBN
9591752819135

OPIS

V današnjih časih, ko vse bolj cenimo jedi, in mednje spadajo tudi drobne slaščice, ki jih naredimo sami doma, saj le tako zanesljivo vemo, kaj jemo, je knjižica preizkušenih receptov Bernarde Gostečnik , ki že leta poučuje o peki mlado in mlado po srcu, neprecenljiva.Peka obeta prijetno druženje ob mizi, lahko pa sodelujejo tudi drobne ročice in postane družinski dogodek. Vsekakor je prijetna, še posebej, če je preprosta. Sestra Bernarda Gostečnik je zbrala več kot 120 tradicionalnih in novejših , predvsem pa preprostih receptov sladkih dobrot, ki jih lahko namenimo svojim najdražjim in še tako zahtevnim gostom. Vsak dan ali na praznik.

Prvih 15 minut pečete pri 220°C, nato še 45 minut pri 180°C. Vmes raco večkrat polijete s sokom, ki ga bo izpustila.

V Slaščičarni in kava bar Angel se znamo prilagoditi različnim željam in potrebam strank. Slaščice brez kuhalnika in pečice! Seveda obstajajo tudi takšne sladice, ki jih lahko pripravimo brez uporabe pečice in kuhalnika. Od kuhinjskih pripomočkov potrebujemo samo hladilnik (ali že omenjeno okensko polico v hladnih zimskih dneh) ter včasih tudi električni in/ali kuhinjski mešalnik. Slaščice iz pečice.

POVEZANE KNJIGE