Senčni potok

Senčni potok - Joy Fielding | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joy Fielding
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Senčni potok.pdf
ISBN
3533954429403

OPIS

Nekaj grozečega se potika med drevesi Senčnega potoka ...Po v zadnjem hipu spremenjenih načrtih se Valerie, ki se ločuje od moža, njena čudaška prijatelja Melissa in James, njena muhasta najstniška hči Brianne in Jennifer, zaročenka Valeriejinega že skoraj bivšega moža, znajdejo skupaj na nenavadnem izletu v pogorje Adirondack. Val se spoprijema z nerazčiščenim odnosom do moža ter ljubosumjem in odporom do njegove nove, mlajše in lepše izbranke, ki pa ima tudi sama nekaj čustvenih težav. Brianne je stara šestnajst let in je tipična najstniška upornica, ujeta v mrežo skrivnosti in laži.Val in njeni sopotniki pa ne vedo, da se prav po tistih gozdovih potikata poblaznela morilca in za seboj puščata grozljivo iznakažena trupla. Ko odkrijejo umorjen starejši par in Brianne nenadoma izgine, se Val znajde v strahotnejši grozljivki, kot bi si lahko sploh predstavljala. Pričakovala je, da se bo na potovanju vsaj nekoliko sprostila, a izlet v naravo se je razvil v grozljivo nočno moro ...Knjiga, ki je ne nikoli ne boste pozabili!

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Nekaj grozečega se potika med drevesi Senčnega potoka … Zdravilni kodeks (Žepna knjiga) Menih, ki je prodal svojega ferrarija (Žepna knjiga) Senčni potok. Fielding, Joy.

Pri nas so do sedaj izšle tri knjige in »Senčni potok« je prva izmed njih. https://en.wikipedia.org/wiki/Joy_Fielding .

POVEZANE KNJIGE