Prepuščena

Prepuščena - Tara Sue Me | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tara Sue Me
DIMENZIJA
7,85 MB
IME DATOTEKE
Prepuščena.pdf
ISBN
3186594897969

OPIS

Nadaljevanje dražljive trilogije Tare Sue Me, ki je začarala milijone ...Nathaniel West nikoli ne izgubi nadzora.Kot samski direktor podjetja West Industries poveljuje sejni sobi čez dan. Kot strog gospodar z zahtevnimi pravili pa nadzira spalnico ponoči. Nikoli se ne zapleta z neizkušenimi podrejenimi, ko pa na njegovo mizo zaide prijava Abigail King, prekrši lastna pravila in se odloči preizkusiti njene meje.Abbyjina mešanica nedolžnosti in voljnosti je omamna, zato se Nathaniel hitro odloči, da ji bo nadel ovratnico in si jo prilastil. Dokler bo izpolnjevala njegove ukaze in se mu povsem podrejala, nihče ne bo prizadet.Ko pa začne Nathaniel gojiti globlja čustva do Abby, spozna, da je zaupanje dvosmerna cesta – in on prikriva skrivnosti, ki bi lahko zamajale njuno razmerje vse do temeljev ...Drugi roman čutne trilogije, ki vodi v svet popolne telesne in čustvene predanosti.

Nathaniel West nikoli ne izgubi nadzora. Kot samski direktor podjetja West Industries poveljuje sejni sobi čez dan.

Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov. COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah CONOR.SI - normativna datoteka osebnih in korporativnih imen ... Rezultati iskanja po slovarjih portala Fran za iskalni niz 'prepuščena'. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-nemščina za prepuščena v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Prepuščena sama sebi Razmere z begunci in migranti na grških otokih in tudi na celini se v zadnjih mesecih dramatično poslabšujejo.

POVEZANE KNJIGE