Povezani

Povezani - Veronica Roth | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronica Roth
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Povezani.pdf
ISBN
5695357683222

OPIS

Ko Tris s pomočjo prijateljev celemu mestu pokaže posnetek, na katerem njena prednica Edith Prior govori o obstoju življenja zunaj meja in o poslanstvu Razcepljenih, se prebivalcem mesta v temeljih zamaje njihov dosedanji pogled na svet in njihovo mesto v njem. Prisiljeni v iskanje nove identitete se pridružijo bodisi vodji militantnih izobčencev Evelyn, ki želi ukiniti ločine, bodisi novonastali miroljubni skupini Povezanih, ki želi ta temelj njihovega dosedanjega obstoja ponovno vzpostaviti.Tris in njeni prijatelji pa se po navodilih z videoposnetka, zaradi katerega je ugasnilo toliko življenj, odpravijo preko ograde … A kaj jih tam čaka? Kakšen je svet za ogrado? Kdo je bila Edith Prior? Kako je prišla v mesto? In kako je bila z vsem tem povezana Trisina mama?

varovanja na daljavo s celodnevno povezavo prek telefonskega alarma. Osnovni namen je zagotoviti starejšim, kronično bolnim in invalidom višjo kakovost življenja in čim daljše samostojno bivanje v ... #Povezani z digitalnim adventnim koledarjem.

2020 10:55 Pred nami je pot v novo leto in novo desetletje sprememb, ki so bile v preteklem letu na našem področju izjemno hitre. Povezani v srcu in duhu, v razširjeni zavesti smo največji doprinos človeštvu in našemu čudovitemu planetu Zemlja. Več Globalna meditacija - ZADNJA AKTIVACIJA DOBE VODNARJA 21.12.2020 Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za nadaljnjo stabilizacijo časovnice, Povezani.

POVEZANE KNJIGE