Polnočni urok

Polnočni urok - Richelle Mead | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richelle Mead
DIMENZIJA
7,36 MB
IME DATOTEKE
Polnočni urok.pdf
ISBN
2685887555764

OPIS

Nekdo mora varovati človeštvo pred vampirji ... in vampirje pred ljudmi.Sydney še vedno čuva princeso Jill, ki se skriva pred morojskimi oporečniki, in nalogi kar ni in ni videti konca. Ne zaposlujejo pa je le alkimistične obveznosti. Resno jo ogrozi na novo odkriti dar za magijo, ki ima kljub vsemu tudi dobre plati – z njegovo pomočjo bi se lahko uprla in se enkrat za vselej rešila pričakovanj alkimistov. Težave ji povzroča še Adrijan Ivaškov, vampir, ki ji izpove ljubezen. Te Sydney ne more uslišati, saj človek in vampir vendar ne moreta biti par. Ali pač? Kaj, če bi enkrat v življenju pozabila na pravila in se prepustila toku? Je res treba, da se vse konča pri poljubu?

Redna cena: 15,99 € Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 13 let dalje > Polnočni urok Polnočni urok. Krvne vezi, 3.

knjiga serije Krvne vezi. Tretja knjiga razburljive serije Krvne vezi avtorice priljubljene Vampirske akademije.

POVEZANE KNJIGE