Pesem kresnic

Pesem kresnic - J. A. Redmerski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. A. Redmerski
DIMENZIJA
10,41 MB
IME DATOTEKE
Pesem kresnic.pdf
ISBN
1237018970056

OPIS

Strastna in srce parajoča zgodba o paru, ki se najde v najtemačnejših trenutkih.Kot otroka sta bila Bray in Elias nerazdružljiva prijatelja. Ko odrasteta in se Bray preseli, spoznata, da se je njuno nedolžno prijateljstvo razvilo v ljubezen. In ko se Bray končno vrne k Eliasu, se zaljubita. A nesrečna smrt mladega dekleta jima življenje čez noč postavi na glavo.Po nepremišljenem pobegu s kraja nesreče z novimi radoživimi prijatelji preživljata divje in nepozabne noči, polne alkohola. Vendar pred težavami ne moreta bežati večno. Bray je bila vedno vihrava in svojeglava, in čeprav je Elias edina oseba, ki jo je kdaj razumela, mu ni nikoli razkrila svoje boleče preteklosti. Da bi jo rešil pred samo sabo, jo bo moral prepričati, da se predata in sprejmeta posledice svojih dejanj – četudi to pomeni, da jo bo mogoče izgubil.

Nekaj pa je še takih ljudi, ki se jih človek razveseli, Kletva kresnic, ki ne dobe nobenega daru (št. 5127, str.

Redmerski Prevod: Pesem kresnic Založba: Učila International 2014 (309 stra... Ena pesem-Vlado Kreslin (M.Tomassini/V.Kreslin/M.Tomassini-V.Kreslin-G.Gjurin)Vlado Kreslin - petjeMiro Tomassini - 12-strunska kitara, mandolina,spremljeval... Strastna in srce parajoča zgodba o paru, ki se najde v najtemačnejših trenutkih  Feb 13, 2017 - Originalen naslov: Song of the fireflies Avtor: J.A. Redmerski Prevod: Pesem kresnic Založba: Učila International 2014 (309 stra... Poglejte si besedo akrostih (pesem) v Wikislovarju, prostem slovarju.

POVEZANE KNJIGE