Pesem kresnic

Pesem kresnic - J. A. Redmerski | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. A. Redmerski
DIMENZIJA
5,45 MB
IME DATOTEKE
Pesem kresnic.pdf
ISBN
1643050038628

OPIS

Strastna in srce parajoča zgodba o paru, ki se najde v najtemačnejših trenutkih.Kot otroka sta bila Bray in Elias nerazdružljiva prijatelja. Ko odrasteta in se Bray preseli, spoznata, da se je njuno nedolžno prijateljstvo razvilo v ljubezen. In ko se Bray končno vrne k Eliasu, se zaljubita. A nesrečna smrt mladega dekleta jima življenje čez noč postavi na glavo.Po nepremišljenem pobegu s kraja nesreče z novimi radoživimi prijatelji preživljata divje in nepozabne noči, polne alkohola. Vendar pred težavami ne moreta bežati večno. Bray je bila vedno vihrava in svojeglava, in čeprav je Elias edina oseba, ki jo je kdaj razumela, mu ni nikoli razkrila svoje boleče preteklosti. Da bi jo rešil pred samo sabo, jo bo moral prepričati, da se predata in sprejmeta posledice svojih dejanj – četudi to pomeni, da jo bo mogoče izgubil.

Primoška kresna pesem. Podzemeljska kresna pesem.

Redmerski Prevod: Pesem kresnic Založba: Učila International 2014 (309 stra... Poglejte si besedo akrostih (pesem) v Wikislovarju, prostem slovarju. Enciklopedija.hr Čas zadnje spremembe strani: 15:10, 10.

POVEZANE KNJIGE