Orli v puščavi

Orli v puščavi - Simon Scarrow | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Scarrow
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Orli v puščavi.pdf
ISBN
5856945429014

OPIS

Vzhodnim provincam rimskega cesarstva grozi nevarnost.Na vzhodni meji rimskega imperija se kuhajo težave. Čete so v klavrnem stanju, korupcija, ki se je razpasla med častniki, pa načenja nadzor vojske nad regijo. Iz Rima v Judejo pošljejo dva izkušena centuriona, da bi okrepila bojno sposobnost mož, ki branijo pomembno utrdbo Bušir.Makro in Kato ob prihodu odkrijeta, da se bosta morala spopasti z veliko resnejšo težavo. Ban, pripadnik lokalnega plemena, hujska k vstaji privržence Ješua, ki so ga pred sedemnajstimi leti križali v Jeruzalemu. Zdaj Ban pritiska na frakcije, naj se nasilno uprejo Rimu.Lokalni upor se širi, stari rimski sovražniki Parti pa se pripravljajo na vdor. Makro in Kato morata izkoreniniti korupcijo v kohorti in jo spraviti v dobro bojno formo, da bosta lahko zatrla Bana – preden cesarstvo za vedno izgubi vzhodne province …Orli v puščavi je novi roman iz izjemne zgodovinske serije o antičnem Rimu, ki jo je zasnoval britanski pisatelj Simon Scarrow. Avtor dobro pozna zgodovinsko ozadje, ki ga spretno prepleta z junaškimi liki in osupljivimi bojnimi dogodivščinami.

Njihova uprava je imela svoje središče v falski graščini, ki je le 3 kilometre oddaljena od Puščave. Začetki božje poti so tako tesno povezani s šentpavelskimi benediktinci. V puščavi so ptice, kot so orli, jastrebi, sredozemski sokolovi, afriški noji, puščavski laki, peskani, zlati šiloklyuvye žolni in mnogi drugi.

Avtor dobro pozna zgodovinsko ozadje, ki ga spretno prepleta z junaškimi liki in osupljivimi bojnimi dogodivščinami. Orli v puščavi je novi roman iz izjemne zgodovinske serije o antičnem Rimu, ki jo je zasnoval britanski pisatelj Simon Scarrow. Avtor dobro pozna zgodovinsko ozadje, ki ga spretno prepleta z junaškimi liki in osupljivimi bojnimi dogodivščinami. Orli v puščavi je novi roman iz izjemne zgodovinske serije o antičnem Rimu, ki jo je zasnoval britanski pisatelj Simon Scarrow.

POVEZANE KNJIGE