Od jutri nosim rdečo

Od jutri nosim rdečo - Linda Jarosch | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Linda Jarosch
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Od jutri nosim rdečo.pdf
ISBN
7855259688421

OPIS

Rdeča barva je barva veselja, vitalnosti, ljubezni, strasti in poguma. Priljubljena nemška avtorica Linda Jarosch, sestra p. Anselma Grüna, žena in mati treh otrok, je prepričana, da rdeča barva v življenje ženske prinaša novo dinamiko, spremembe in radost. Ne glede na to, kakšno je bilo vaše življenje do sedaj, lahko začnete na novo. Knjiga Od jutri nosim rdečo vam bo pomagala odkriti novo veselje do življenja. Obarvajte svoje življenje z novo barvo: barvo ljubezni.

Tokrat govorimo o izgorelosti, ki je za marsikoga eden od sinonimov tega stoletja. O tej smo na pogovor povabili psihoterapevtko Tino Bončina.

Pošlji objavo po e-pošti BlogThis! Skupna raba v storitvi Twitter Skupna raba v storitvi Facebook Daj v skupno rabo na spletnem mestu Pinterest. Anselma Grüna, žena in mati treh otrok, je prepričana, da rdeča barva v življenje ženske prinaša novo dinamiko, spremembe in radost. Ne glede na to, kakšno je bilo vaše življenje do sedaj, lahko začnete na novo.

POVEZANE KNJIGE