Naravoslovni hokus pokus

Naravoslovni hokus pokus Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,99 MB
IME DATOTEKE
Naravoslovni hokus pokus.pdf
ISBN
6054498878382

OPIS

Naravoslovni poskusi za vrtčevsko igralnico, šolsko učilnico ali domačo kuhinjo? »Jaaa, čim več!« bi rekli mladi raziskovalci.Z izvajanjem poskusov, ki so predstavljeni v knjigi, bodo otroci spoznavali osnovne fizikalne in kemijske zakonitosti, se naučili izvajati poskuse in uporabljati osnovne pripomočke, naučili se bodo opazovati, analizirati in sklepati.Knjiga ponuja 20 poskusov s štirih področij:• hokus pokus trdih snovi,• hokus pokus tekočin,• hokus pokus plinov,• hokus pokus barv.Ker je raziskovanje enostavno zabavno!

festival Hokus Pokus bo raziskoval možgane, vendar ne le kot organ, ki skrbi za mnoštvo procesov v našem telesu. Foto: Pionirski dom Hokus Pokus se letos odvija že štirinajstič, tokrat zaradi epidemioloških razmer seveda prek spleta.

2018 predano lotili nalog na naravoslovnem dnevu. Iz škatel, kosov... Hokus pokus; Novoletne delavnice; Izdelava avtomobilčka na zunanji pogon; Pletenje iz ličja; Igriva arhitektura; 5.

POVEZANE KNJIGE