Naravne kvačkarije

Naravne kvačkarije - Hanna Erhorn | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hanna Erhorn
DIMENZIJA
9,45 MB
IME DATOTEKE
Naravne kvačkarije.pdf
ISBN
4058947506668

OPIS

Okrasi, nakit in dodatki, ki se jim ne boste mogli upreti!Po uspehu nadvse priljubljenih kvačkanih ter pletenih rožic širimo nabor prisrčnih izdelkov iz narave: poleg cvetlic lahko iz preje pričaramo še sadeže, liste, snežinke, oblake, školjke, ptičke in celo lisičko za okoli vratu. Kvačkanje okrasnih figuric je izjemno priljubljeno, veliko izdelkov pa lahko uporabimo tudi kot broške ali okrasne aplikacije na oblačilih in hišnem tekstilu. Posezite po eni najlepših knjig s kvačkanimi malenkostmi, ki polepšajo oblačila, dom in vsakdanjik.

Vabljeni! Pod tehnike spadajo predvsem osnovne petlje oziroma ang.Stitches.. Začetna zanka ali začetni vozel: preden začnemo moramo narediti prvo petljo, ki bo osnova za vse naslednje.

z mojega vrta - sočni sadeži, pisani ptički, zdrava zelenjava c vetlične sanje - rožice za vsako ... Naravne kvačkarije. Hanna Charlotte Erhorn.

POVEZANE KNJIGE