Luknje v možganih

Luknje v možganih - Jan Zorec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jan Zorec
DIMENZIJA
9,44 MB
IME DATOTEKE
Luknje v možganih.pdf
ISBN
6389868671054

OPIS

Algoritem, s katerim so napovedali lokacije skoraj 40 milijonov sinaps, je razvil Michael Reimann. Slovenci v sosednjih državah Prijava. Uporabniško ime: Geslo: Prijavi Registracija.

Pri okoli 25 odstotkih ljudi ta družitev ni popolna in v srcu ostane "luknja". Zaradi te "luknje" lahko nastajajo manjši krvni strdki, ki lahko nato potujejo v možgane in povzročijo možgansko kap. "Luknje" v možganih obolele živali, ki jih je povzročila bolezen norih krav, Wikipedia Bolezen norih krav in terciarna zgradba proteinov V membranah možganskih celic se nahaja protein prion (PrP C ), katerega funkcija še ni povsem poznana. Multipla skleroza (MS) je najpogostejše obolenje živčnega sistema pri mlajših odraslih.

POVEZANE KNJIGE