Južno od pekla

Južno od pekla - Janko Sedej | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janko Sedej
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Južno od pekla.pdf
ISBN
8636470267419

OPIS

Trilogija pod skupnim naslovom Južno od pekla, prvenec pisatelja Janka Sedeja, nam v treh knjigah, združenih v eno izdajo, predstavi delčke subkulture, ki proč od oči širše javnosti uspeva tudi v Sloveniji.Roman opisuje življenje skupine mladih, ki med razdajanjem drugim spoznavajo lastno poželenje, in spretno vodi bralce v razmišljanje, kaj je še sprejemljivo in kaj ne več ter koliko smo pripravljeni žrtvovati za uresničevanje svojih najtemnejših fantazij.

4. Nagradna igra ;) je prešla zaključno fazo. Imena so znana in preden se zavrti naključni generator, bi bilo dobro za trenutek zajeti sapo in preveriti sodelujoče.

Na zahodu jo Korejska ožina loči od Korejskega polotoka. Trilogija pod skupnim naslovom Južno od pekla, prvenec pisatelja Janka Sedeja, nam v treh knjigah, združenih v eno izdajo, predstavi delčke subkulture, ki proč od 2.774.551 izdelkov 414 trgovin 8.084 znamk Južno od Pekla (WE TV, 2015) žanr, država, jezik. triler, fantastika, grozljivka.

POVEZANE KNJIGE