Indijska ulica

Indijska ulica - Samantha Young | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Indijska ulica.pdf
ISBN
3209355671626

OPIS

Spogledljivo. Sodobno. Seksi.Ko je Hannah Nichols pred petimi leti zadnjič videla Marca D’Alessandra, ji je ta zlomil srce. Poredni fant z dobrim srcem je bil njena edina ljubezen – in edini ljubimec. Potem ko se je neke noči prepustila prepovedani strasti, jo je Marco zapustil in odpotoval v Ameriko. Hannah si po usodni noči nikoli ni opomogla …Marco se zaveda, da je Hannah hudo prizadel. Svojo največjo življenjsko napako še leta globoko obžaluje, dokler ju usoda spet nepričakovano ne združi. In tokrat je odločen. Zasleduje jo na vsakem koraku in jo poskuša na vsak način prepričati, da sta si usojena …Indijska ulica je četrti roman priljubljene škotske pisateljice Samanthe Young, avtorice romanov Dublinska, Londonska in Jamajška ulica.

Na sodobnem in hitrem spletnem portalu, bo vaš nakup vedno prijetno doživetje. Vabljeni na Emka.si. Maharaja -indijska restavracija Vodnikova 35, Ljubljana Veganom naklonjena INDIJSKI POLNOZRNAT KRUH / WHOLEWHEAT INDIAN BREAD / TANDOORI PARATHA nadev iz krompirja z grahom.

Izdelujejmo jih z ljubeznijo, zato imajo svoj karakter in dušo. Indijska ulica je zelo ganljivo branje, polno čustev. Marco se skuša odkupiti za preteklo veliko napako, da bi znova osvojil srce Hannah, ki ga še vedno ljubi, tako kot on njo.

POVEZANE KNJIGE