Indijska ulica

Indijska ulica - Samantha Young | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
11,8 MB
IME DATOTEKE
Indijska ulica.pdf
ISBN
3942193223616

OPIS

Spogledljivo. Sodobno. Seksi.Ko je Hannah Nichols pred petimi leti zadnjič videla Marca D’Alessandra, ji je ta zlomil srce. Poredni fant z dobrim srcem je bil njena edina ljubezen – in edini ljubimec. Potem ko se je neke noči prepustila prepovedani strasti, jo je Marco zapustil in odpotoval v Ameriko. Hannah si po usodni noči nikoli ni opomogla …Marco se zaveda, da je Hannah hudo prizadel. Svojo največjo življenjsko napako še leta globoko obžaluje, dokler ju usoda spet nepričakovano ne združi. In tokrat je odločen. Zasleduje jo na vsakem koraku in jo poskuša na vsak način prepričati, da sta si usojena …Indijska ulica je četrti roman priljubljene škotske pisateljice Samanthe Young, avtorice romanov Dublinska, Londonska in Jamajška ulica.

Ogled: Ogled možen le v spremstvu muzejskega vodnika. Izhodišče: Recepcija muzeja na gradu Gewerkenegg, Prelovčeva 9, Idrija.

Naši kuharji so iz Indije, naše specialitete pa vključujejo severnoindijske in južnoindijske jedi. Nahajamo se v Kotniki 5, Ljubljana v centru mesta. indijska lagerstremija lagerstremija.

POVEZANE KNJIGE