Grozni Gašper: Živali

Grozni Gašper: Živali - Francesca Simon | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francesca Simon
DIMENZIJA
6,44 MB
IME DATOTEKE
Grozni Gašper: Živali.pdf
ISBN
8678161114364

OPIS

Zakaj levi jedo samo enkrat na teden?Na kako daleč morski psi zavohajo kri?Je res, da sloni nikdar ne pozabijo?Čudaško in presenetljivo, zabavno in grozljivo – pozdravljeni v vodniku groznega Gašperja po vsem, kar se vedno želel vedeti o … ŽIVALIH.

Kadar govorimo o živalih, priljubljeni otroški junak Gašper seveda nima v mislih puhastih krpic, ki se rade mečkajo, pač pa prave, resne živali, kot so krokodili ali kače, pa sloni in levi. Ampak gremo lepo po vrsti.

Kako je bilo na predstavi, je opisala dvanajstletna Emanuela Kleindienst, učenka 7. a na OŠ Sava Kladnika Sevnica. http://www.mklj.si/images/dokumenti/splosno/nase_knjiznice/pionirska/prirocniki/prirocnik-2014.pdf Video gašper, stran 1.

POVEZANE KNJIGE