Fant, dečko in pobič

Fant, dečko in pobič - Zlata Krašovec | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zlata Krašovec
DIMENZIJA
4,44 MB
IME DATOTEKE
Fant, dečko in pobič.pdf
ISBN
9991627015520

OPIS

V Besednjakovi družini sporazumevanje med družinskimi člani – to so Ata, Mami in trije bratje: Fant, Dečko in Pobič – raste od prvobitne sporočilnosti novorojenčkovega joka, prek prvih še nerodnih besed in skovank, do zvedavih pogovorov, šaljivega zbadanja in radostnih zmag v igri besed, kjer največ štejejo izvirnost, domiselnost in smisel za humor. Knjiga Fant, Dečko in Pobič je poklon večno živemu maternemu jeziku in vabilo k veselemu odkrivanju sveta besed.O avtorici: ZLATA KRAŠOVEC je priznana slovenska novinarka in publicistka. Kot novinarka – urednica je trideset let delala na časopisu Kmečki glas, objavljala pa je tudi v revijah in časopisih Družina, Pavliha, Mag, Reporter, Jana in drugje, sodelovala pa je tudi z Radiem Ognjišče. Njeno delo je bilo vseskozi povezano z jezikom, ki ga je kljub naglici, ki jo zahteva novinarski poklic, skušala negovati.Zlata Krašovec je tudi mama treh zdaj že odraslih sinov, in vedno znova se razveseli, ko opazuje, kako se s prihodom vsakega novega vnuka ali vnučke zgodba o jeziku znova začenja.

to je fant od fare ... pobič, ekspr. Fant, dečko in pobič; Otroci odkrivajo svet besed (Zlata Krašovec) Fotograf iz Auschwitza (Luca Crippa - Maurizio Onnis) Grivasti vojak (Micheal Morpurgo) Na svidenje tam zgoraj (Lemaitre Pierre) Pazi se lisice (Kristjan Lapuh in Ana Jud) Sofokles Antigone + Sofoklova Antigona (v prevodu Ivana Hribovška) Brezplačna revija o dobrih knjigah. dečko, ma ko bi drugi bio.

63,282 Followers · TV Show "Besede so lego kocke duha, igrajmo se z njimi!" pravi Zlata Krašovec, upokojena novinarka, še vedno aktivna publicistka, mati treh odraslih sinov in babica, ki zelo rada tvita. Svojemu bogatemu opusu je zdaj dodala še knjigo, duhovito zgodbo Fant, Dečko in Pobič, v kateri je zapisala anekdote iz družinskega življenja, predvsem tiste, povezane z besedami, ki so si jih izmislili ... Prikažite profile ljudi s imenom Decko Fant.

POVEZANE KNJIGE