Čarobni užitki

Čarobni užitki - Eloisa James | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
6,49 MB
IME DATOTEKE
Čarobni užitki.pdf
ISBN
4190112073117

OPIS

Roman o škandalu, zapeljevanju in prepovedanih užitkih.Gabrielle Jerningham je zaljubljena v portret svojega zaročenca, popolnega Petra Dewlanda … dokler ne spozna njegovega brata Quilla. A Peter je tisti, s katerim naj bi se poročila. In kako naj strastna, neurejena Gabby, ženska brez dlake na jeziku, čez noč postane elegantna, omikana in brezhibno urejena dama, kot jo zahteva Peter?Na prvem družabnem dogodku, ko Peter svojo zaročenko končno predstavi londonski družbi, Gabby zdrsne životec pod prsi. Peter je zgrožen in osramočen, njegov brat pa ji takoj priskoči na pomoč. Quill ima zaradi nesreče pri ježi izpred šestih let močne glavobole, take, ki jih povzroči že najmanjši fizični napor. A pogled na bratovo ljubko zaročenko mu požene kri po žilah. Samo en prepovedani poljub in priseže si, da bo njegova, glavoboli in Peter pa naj gredo k vragu! A potrebna sta moder človek – in še modrejša žena – da obrneta položaj v svojo korist in pustita pravi ljubezni prosto pot.

Gabrielle Jerningham je zaljubljena v portret svojega zaročenca, po... Gurmanski užitki. Knjižni junaki Darila Harry Potter.

Obračajo se glave, švigajo pogledi, z vseh strani letijo pripombe občudovanja, ki jih s svojim stasom nehote izzove postavna televizijska voditeljica Lea Mederal Gams. Kljub odlični formi pa je brez kopalk na plaži ne boste videli.

POVEZANE KNJIGE