13. bomba

13. bomba - Maxine Paetro, James Patterson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
5,85 MB
IME DATOTEKE
13. bomba.pdf
ISBN
2267100186201

OPIS

Detektivka Lindsay Boxer in njena prijateljica, doktorica Claire Washburn, vodja sanfranciške sodne medicine, naletita na nenavadno prometno nesrečo: v razbitem avtomobilu je trupli raztrgala eksplozija. Kmalu se izkaže, da ne gre za nesrečo, pač pa za namerno podtaknjeno bombo, ki sta jo žrtvi nevede zaužili v eni od restavracij s hitro hrano. Direktor podjetja se sprva izmika, kmalu pa prizna, da ga izsiljujejo. Vendar se morilec-bombaš ne zadovolji samo z denarjem … Ubijanje mu je v užitek! In kljub vedno večjim vsotam, ki jih zvito izterja izsiljevalec, ne da bi ga pri tem ujeli, se pojavljajo nove žrtve.Lindsay je pred prebrisanim morilcem povsem nemočna. Kako ga izslediti v ogromnem podjetju, kjer vsi zatrjujejo, da so zadovoljni z delom, ki ga opravljajo, pa tudi s plačilom, ki ga za to dobijo? Kako naj sploh razmišlja, ko pa je njena prijateljica Yuki medtem ujeta na veliki križarski ladji, ki so jo na drugem koncu sveta zajeli teroristi? Za nameček pa novinarka Cindy izve, da se je v San Francisco vrnila psihopatska morilka Mackie Morales, ki še ni poravnala računov z Lindsay ...

NG: Šta si uradio sa ovim, kod VT, znaš o čemu smo pričali, što si trebao tražiti novo? 1. Conversation between Mile Janakieski and Nikola Gruevski .

Detektivka Lindsay Boxer in njena prijateljica, doktorica Claire Washburn, vodja sanfranciške sodne medicine, naletita na nenavadno prometno nesrečo: ... Unlucky 13: Podnaslov izvirnika: Women's Murder Club: Leto izdaje izvirnika: 2014: Prevod: Andrea Potočnik: Urejanje: Špela Žakelj Bombáž so naravna vlakna. Dejansko so to semenske nitke semen bombaževca, ki omogočajo, da veter semena prenaša na velikih razdaljah.

POVEZANE KNJIGE