Živeti z gorami

Živeti z gorami - Vladimir Habjan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir Habjan
DIMENZIJA
3,24 MB
IME DATOTEKE
Živeti z gorami.pdf
ISBN
4905219331626

OPIS

Živeti z gorami izpod izkušenega publicističnega in uredniškega peresa Vladimirja Habjana je predvsem knjiga doživetij. Knjiga raznolikih zgodb gornika, ki je do stanja, ko se v gorah tudi na zahtevni turi počuti varno, prehodil dolgo pot. Pri tem je imel pogosto več sreče kot pameti in znanja, a je počasi le pridobival izkušnje, potrebne za vzpone na najzahtevnejše gore, za vstop v zimski in ledeniški svet. Predvsem pa za varno gibanje po kraljestvu brezpotij. Vseh 34 zgodb se začne z (večinoma) avtorjevimi fotografijami, ki predstavljajo razpoloženjska vrata, skozi katera vstopimo v vsakokratno gorniško doživetje.

Pogovor ob novi knjigi izkušenega publicista, urednika Planinskega vestnika, novinarja, fotografa in planinskega pisatelja Vladimirja Habjana. Ob najnovejši knjigi raznolikih zgodb gornika smo se pogovarjali z alpinistom, ki je do stanja, ko se v gorah tudi na zahtevni turi počuti varno, prehodil dolgo pot. ELINKS.SI - e-publikacije z zapisi v COBIB.SI Drugi informacijski viri.

Od leta 1994 je v časnikih i... Živeti z gorami - Vladimir Habjan - Mestna knjižnica Ljubljana Pred dvema letoma je izdal knjigo Živeti z gorami.

POVEZANE KNJIGE