Zapuščeni

Zapuščeni - Cody McFadyen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cody McFadyen
DIMENZIJA
9,25 MB
IME DATOTEKE
Zapuščeni.pdf
ISBN
4949659658300

OPIS

Heather Hollister so pogrešali skoraj osem let. Nekdo jo je zasledoval, ugrabil in jo ves ta čas držal v ujetništvu v popolni temi. Nikoli ni zanjo zahteval odkupnine, potem pa jo je odvrgel iz avta sredi poroke agentov losangeleške FBI – živo, a močno travmatizirano.Ko agentka Smoky Barrett s svojo ekipo sestavlja koščke iz Heatherinega življenja – oziroma kar ga je še ostalo – pride na sled preračunljivemu ugrabitelju, ki ne muči iz užitka, ne dela napak, ampak sledi izprijeni logiki lastnega poslovnega modela. Zatem pride na dan še več njegovih žrtev …

Na vsebino skupine to ne vpliva - vsebina pripada skupini in ni povezana z računom lastnika. zapuščeni otrok prevod v slovarju slovenščina - angleščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Zgodilo se je kot že večkrat: policisti so ustavili avto z nezakonitimi migranti, voznik je končal za rešetkami, njegov avto pa so pustili kar ob cesti.

Heather Hollister so pogrešali skoraj osem let. Nekdo jo je zasledoval, ugrabil in jo ves ta čas držal v ujetništvu v popolni temi.

POVEZANE KNJIGE