Vsi pečemo kruh

Vsi pečemo kruh - Andrej Goljat | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Goljat
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Vsi pečemo kruh.pdf
ISBN
9997084842611

OPIS

V knjigi je zbranih okoli 100 receptov kruhov za vsako priložnost. Poleg klasične peke kruha v pečici, predstavlja tudi peko v kruhomatu., ki pa ga po želji lahko uporabite tudi samo za mesenje testa. V knjigi boste našli kar nekaj receptov za kruh brez gluten. Avtor prvega, obsežnejšega dela knjige, je vsem znani mojster Andrej Goljat. V drugem delu pa predstavljamo recepte ljudi, ki se peki kruha posvečajo predvsem ljubiteljsko in občasno. Kdo pa so, boste prebrali v knjigi…

Če se vam zdi, da se bo skorja preveč zapekla, potem rahlo znižati temperaturo in podaljšati čas za par minut. Jaz sem pekla v malem modelu za kruh, na peki papirju. Pečemo približno 1 uro in 20 minut, zadnjih 10 minut pa temperaturo dvignemo na 190°C, da skorjica dobi barvo.

Če je kruh pečem lahko preverimo tako, da potrkamo po njem. Ko je pečen še vročega zavijemo v vlažno krpo in ga pustimo, da se počasi ohladi. - Dan star kruh »osvežimo« z regeneracijo v pečici: malo poškropimo z vodo in pečemo 5 do 7 minut na 200 stopinjah.

POVEZANE KNJIGE