Vsi pečemo kruh

Vsi pečemo kruh - Andrej Goljat | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Goljat
DIMENZIJA
9,23 MB
IME DATOTEKE
Vsi pečemo kruh.pdf
ISBN
8743482306072

OPIS

V knjigi je zbranih okoli 100 receptov kruhov za vsako priložnost. Poleg klasične peke kruha v pečici, predstavlja tudi peko v kruhomatu., ki pa ga po želji lahko uporabite tudi samo za mesenje testa. V knjigi boste našli kar nekaj receptov za kruh brez gluten. Avtor prvega, obsežnejšega dela knjige, je vsem znani mojster Andrej Goljat. V drugem delu pa predstavljamo recepte ljudi, ki se peki kruha posvečajo predvsem ljubiteljsko in občasno. Kdo pa so, boste prebrali v knjigi…

Kruh "Fani" je znan daleč naokoli v občini Domžale, saj je tako zelo dober kot mama Fani, kot vsi govorijo, saj v njega vedno vloži ogromno svoje ljubezni. Z loparjem potisnemo hlebec v peč in pazimo, da so med njimi primerne razdalje - vsaj 15 cm. Ko so vsi hlebci v peči, peč zapremo in pečemo kruh uro in pol oz.

Da pa nebi bili prikrajšani, objavljamo recpet za čebulni kruh, ki si ga lahko tudi z malo kuharskimi sposobnostmi pripravite sami doma. spletni nakup knjige Vsi pečemo kruh " Mešanico semen pripravimo po svojem okusu, vsekakor pa vanjo vmešamo sezamovo, bučno, laneno in sončnično seme. " Ljudje, oboleli za celiakijo, kronično boleznijo, ne smejo uživati živil oziroma hrane, ki vsebuje gluten. Preden kruh daš v pečico, ga premažeš s soljeno vodo n potisneš za 60 min v pečico, segreto na 200 st.

POVEZANE KNJIGE