Ukleti angel

Ukleti angel - Danila Žorž | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danila Žorž
DIMENZIJA
5,33 MB
IME DATOTEKE
Ukleti angel.pdf
ISBN
6754053925295

OPIS

Za najstnice in najstnike po srcuKot najsodobnejše žanrske uspešnice, zato pa z najbolj vročim čaranjem s kamni in vedno bolj vročim prebujanjem telesnosti. Za mlade ter za vse ljubitelje žanrske literature izpod prstov spretne mojstrice! Odraščanje, najstniško iskanje prostora pod soncem, prva ljubezen, medgeneracijske težave, spopadanje s težavami domačega okolja, čaranje s kristali in še več, čisto prava navodila za uroke, prevare, spletke … hočem še in še!Videz je vse. Seveda pa tudi vara!MOJSTRICA ŽANRA NAS DRŽI NA VAJETIH NAPETEGA PRIČAKOVANJA. POMEMBNO BRANJE ZA MLADE IN ODRASLE.

V nasprotju z zlimi duhovi zastopajo nebesni svet in dobro. Strinjam se z obdelavo podatkov za namene prilagajanja vsebine novic, tako da bo bolj v skladu s tem, kar si želim » 1. Katere podatke zbiramo: Zbirali bomo podatke o vaši lokaciji - lokacija je natančna na nivoju občine in ne gre za natančne koordinate - na podlagi IP številke, času klikov, beleženju katere povezave vas zanimajo in beleženju iz katerih naprav ter v katerih ... Angeli ANGELIK imajo vsak svoje poslanstvo in sporočilo.

Njihovo bivališče so večinoma nebesa. V nasprotju z zlimi duhovi zastopajo nebesni svet in dobro. Strinjam se z obdelavo podatkov za namene prilagajanja vsebine novic, tako da bo bolj v skladu s tem, kar si želim » 1.

POVEZANE KNJIGE