Tiha žena

Tiha žena - A. S. A. Harrison | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
A. S. A. Harrison
DIMENZIJA
11,91 MB
IME DATOTEKE
Tiha žena.pdf
ISBN
9047723240584

OPIS

Gone girl tega poletja!Dejstvo, da nimaš več kaj izgubiti, spremeni vse.Todd in Jodie sta skupaj že več kot dvajset let. Oba se zavedata, da je njun zakon v krizi, vendar nobeden od njiju tega ni pripravljen priznati. Todd živi dvojno življenje, Jodie pa živi v zanikanju. A ko postane jasno, da se njuno razkošno življenje v Čikagu lahko vsak trenutek sesuje, se Jodie zave, da je na kocki vse. In šele takrat odkrije, česa vse je zares zmožna ...Roman A. S. A. Harrison je elegantno izrisan psihološki portret para in temne plati zakona. Intenziven, hipnotičen in napet. Avtorica v njem prisili protagoniste, da zapustijo svoje območje udobja in se podajo v svet, kjer je mogoče vse – tudi umor.

Gre za 20-letno razmerje, ki ga nepričakovano ogrozi ločitev. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Srhljivi roman > Tiha žena Tiha žena A. S.

Par doživlja veliko stresa in pritiska zaradi pričakovanj. Laura se odloči za sprehod pred praznovanjem in po naključju zaide v sosednjo hišo, kjer se odvija precej nenavadna tiha zabava. Žena hrvatskog podrijetla ubila troje djece Novi detalji tragedije u Australiji: 'Činilo mi se da je bila malo povučena' - Morala sam je natjerati da dođe s djecom proslaviti rođendan moje kćeri.

POVEZANE KNJIGE