Strašni delavci

Strašni delavci - Ivo Svetina | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivo Svetina
DIMENZIJA
11,53 MB
IME DATOTEKE
Strašni delavci.pdf
ISBN
4803438453396

OPIS

Nova pesniška zbirka Iva Svetine, priznanega pesnika, dramatika, esejista in prevajalca.Na Filozofski fakulteti v Ljubljani je diplomiral iz primerjalne književnosti in literarne teorije. Bil je zaposlen na TV Slovenija (dramaturg in urednik dramskega programa), v Slovenskem mladinskem gledališču (dramaturg in umetniški vodja), na Ministrstvu za kulturo (podsekretar), od leta 1998 do 2014 pa je bil direktor Slovenskega gledališkega muzeja. Je avtor dvajsetih dram, treh zbirk esejev in petih pravljic.

Ni presenetljivo, da so zdravstveni delavci v Salvadorju poročali, da se je število bolnikov z depresijo in tesnobo povečalo za 73 odstotkov. Pravzaprav so raziskave pokazale, da ljudje v začasnih zavetiščih najbolj potrebujejo vodo, takoj za tem pa duševno podporo.

Starejšemu delavcu delodajalec brez delavčevega pisnega soglasja ne sme odrediti nadurnega ali nočnega dela. II STRAŠNI DELAVCI - Ivo Svetina Poštnina je že všteta v ceno. Zainteresirani pišite na: Delavci pred upokojitvijo pa so po ZDR-1 delavci, ki so dopolnil starost 58 let ali jim do izpolnitve pogojev za starostno upokojitev manjka do pet let pokojninske dobe.

POVEZANE KNJIGE