Spartak

Spartak - Mark Morris | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Morris
DIMENZIJA
4,45 MB
IME DATOTEKE
Spartak.pdf
ISBN
4664144177453

OPIS

Zasužnjeni gladiator Spartak se znajde pred novim izzivom: da bi ubranil čast in preživetje ludusa, gladiatorske hiše svojega gospodarja, laniste Kvinta Batiata, ga ta pošlje v boj proti gladiatorjem iz gladiatorske hiše pretkanega sicilskega trgovca Hieronima. Spartak in njegov prijatelj Varon komajda preživita bitko na pesku arene, kjer sta oba le bleda senca svojih siceršnjih moči in junaštev.Le kaj se dogaja, da so gladiatorji iz Batiatove hiše nenadoma povsem izmučeni in da se jih vse bolj loteva malodušje?Če bodo Batiatovi gladiatorji na čelu s prvakom Kapue, z neumornim Spartakom, v naslednjih bojih v areni želeli zmagati, bo treba razvozlati to vse bolj zamotano uganko in ugotoviti, kdo se je zarotil proti Batiatovemu ludusu.Razkritje na koncu privede do zanimivih preobratov. Končna bitka v areni je zato še bolj krvava in neizprosna!

Билеты. Самая актуальная информация. FC Spartak Trnava U13: 10:00: FC Spartak Trnava U13 - FC Petržalka Akadémia U13: Hráči A-tímu.

358 likes · 1 talking about this. Page officielle du groupe Spartak Spartak Sankt Petersburg basketball, scores, news, schedule, roster, players, stats, rumors, details and more on eurobasket.com ФК Спартак (Москва) — последние новости, интервью, фото, видео и история клуба.

POVEZANE KNJIGE