Resnica o aferi Harry Quebert

Resnica o aferi Harry Quebert - Joël Dicker | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Joël Dicker
DIMENZIJA
7,70 MB
IME DATOTEKE
Resnica o aferi Harry Quebert.pdf
ISBN
7703655845156

OPIS

Zgodba, ki se v celoti dogaja v ZDA, se vrti okoli nepojasnjenega izginotja petnajstletne Nole Kellergan, katere posmrtne ostanke čez nekaj desetletij po naključju izkopljejo na vrtu pisatelja Harryja Queberta. Zadeva se dodatno zaplete, ko se izkaže, da sta bila najstnica in pisatelj ljubimca. Quebert je edini osumljenec, primer se zdi rešen. A to je šele začetek ….Joël Dicker se je rodil leta 1985 v Ženevi. Študiral je pravo, Resnica o primeru Harryja Queberta pa je njegov tretji roman. Zanj je prejel veliko nagrado Francoske akademije in »malega Goncourta«, nagrado Goncourt des Lycéens, ki jo podeljujejo mlajšim piscem. Roman je preveden v več kot trideset jezikov.Mladi švicarski pisatelj je s svojim izvrstnim, neodložljivim literarnim trilerjem najprej prepričal več francoskih žirij (med drugim je bil uvrščen v ožji izbor za Goncourtovo nagrado), potem pa je filmska zgodba s številnimi preobrati uročila še na milijone bralcev in zasedla vrhove lestvic po vsej Evropi.

uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Dicker, Joël, Moder Saje, Alenka (2015). Resnica o aferi Harry Quebert.

Nepredvidljivo do zadnje strani! Resnica o aferi Harry Quebert. Zgodba se končno razplete in Harry obišče Marcusa v New Yorku, da bi mu ta vse pojasnil.

POVEZANE KNJIGE