Prigrizki in narezki

Prigrizki in narezki - Andrej Goljat | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Goljat
DIMENZIJA
3,29 MB
IME DATOTEKE
Prigrizki in narezki.pdf
ISBN
8340347859725

OPIS

Prigrizki in narezki vseh vrst nam pridejo prav, kadar skoraj vse za svoje goste pripravimo vnaprej in ne želimo uporabiti veliko jedilnega pribora. Prava paša za oči so domiselni prigrizki v knjigi: hladni namazi, paštete, kanapeji, najrazličnejši sendviči, sušiji, nabodalca, .... Obiski večje družbe, otrok, poslovnih partnerjev, vegetarijancev, sorodnikov vas s pomočjo novih idej v knjigi ne bodo spravili v zadrego.

Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot je prepoznavanje vas, ko se vrnete na našo spletno stran in kot pomoč naši ekipi, da prepozna, kateri deli spletnega mesta so za vas najbolj zanimivi in uporabni. Sveže pripravljeni mesni ali sirni narezki za zabavo ali praznovanje. Naročite v spletni trgovini SPAR Online in prihranite čas. Spletna tržnica na kateri oglašujete in prodajate izdelke svoje kmetije, zadruge, podjetja, društva, ... ii prigrizki in narezki a.

Do zdaj sem jih večinoma delala z listnatim testom (klik za recept), saj so z njim narejeni v nekaj minutah. Ampak ker ... Predjedi & prigrizki.

POVEZANE KNJIGE