Poroka

Poroka - Nicholas Sparks | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nicholas Sparks
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Poroka.pdf
ISBN
7377690049335

OPIS

Vse se je začelo z Beležnico …Wilson je uspešen odvetnik za premoženjsko pravo ter preudaren, zvest in zanesljiv moški, a romantične geste in kazanje čustev so mu od nekdaj tuji. Ob devetindvajseti obletnici poroke spozna, da sta se z ženo odtujila ter da v njunem zakonu manjkata strast in spontanost. Ker ni prepričan, ali ga žena sploh še ljubi, in ker se približuje poroka njegove hčere, se po nasvet zateče k svojemu tastu. Navdušen nad ganljivo ljubezensko zgodbo med Noahom in Allie Calhoun (njuna zgodba je opisana v knjigi Beležnica) poskuša najti način, da bi znova osvojil srce ženske, ki jo je ljubil vse življenje.

Več o piškotkih si lahko preberete tukaj. DA Nastavitve Poroka na Mauritiusu.

Pravno zadošča civilna poroka, lahko pa je sklenjena tudi cerkvena poroka. Vodič Poroka Katere dokumente potrebujeva za poroko? Kje se prijaviva? Kaj storiva, če se želiva poročiti v tujini? Vodič vas bo preko vprašanj vodil do opisa postopkov, ki jih morate opraviti pred oziroma po sklenitvi zakonske zveze. Začnite; Vaše izbire. NAJBOLJ BRANA slovenska poročna revija Moja poroka.

POVEZANE KNJIGE