Popularna

Popularna - Maya Van Wagenen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Van Wagenen
DIMENZIJA
5,94 MB
IME DATOTEKE
Popularna.pdf
ISBN
6528629164967

OPIS

ALI LAHKO NAVIJALKE, STEZNIKI, VAZELIN IN BISERNA OGRLICA SRAMEŽLJIVEMU DEKLETU POMAGAJO, DA POSTANE POPULARNA?Maya, ki je obtičala prav na dnu družbene lestvice, »v najnižji skupini ljudi, ki niso plačani za to, da so v šoli«, še nikoli ni bila popularna. Toda še preden začne obiskovati osmi razred, se odloči za edinstven družbeni eksperiment: poslužila se bo nasvetov iz vodnika popularnosti iz petdesetih let dvajsetega stoletja, ki ga je napisala nekdanja najstniška manekenka.Rezultati takšnega načina življenja so nadvse smešni, mučni in polni nepričakovanih presenečenj. Mayina pripoved, prežeta s humorjem in milino, se bralcem vseh starosti ponuja kot temeljit sodoben vzor prijaznosti in samozavesti ter jim omogoča boljše razumevanje, kaj pomeni biti popularen.MAYA VAN WAGENEN je stara petnajst let. Kadar ne piše za pisalno mizo, uživa ob branju, gledanju britanske televizije in čokoladi. Je dijakinja drugega letnika, vendar svojo sobo še vedno deli z bratom, ki obiskuje šesti razred. Prav nenavadno je, da se še nista pobila.Ganljivo iskrena in s pristnim humorjem začinjena knjiga ene Timesovih najvplivnejših najstnic leta 2013.

popularni. Popularna has a decent Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. We found that Popularna.pl is poorly 'socialized' in respect to any social network. Посмотрите твиты по теме «#popularna» в Твиттере.

Wadowski, Konstrukcja rzeczywistości a kultura popularna, w: Relacje między kulturą wysoką i popularną w... Watch the best short videos of POPULARNA(@_popularna_09). 1095 people like this.

POVEZANE KNJIGE