Podvodna zgodba

Podvodna zgodba - Kęstutis Kasparavičius | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kęstutis Kasparavičius
DIMENZIJA
12,66 MB
IME DATOTEKE
Podvodna zgodba.pdf
ISBN
1266940714431

OPIS

Knjige Kęstutisa Kasparavičiusa, litovskega mladinskega pisatelja in ilustratorja, so prevedene v več kot 20 jezikov, s pričujočo slikanico prvič tudi v slovenščino. Za svoja dela je Kasparavičius prejel številne nagrade, med drugim je bil leta 1993 in 2003 nagrajen na knjižnem sejmu v Bologni. Avtorjeve duhovite kratke zgodbe, v katerih nastopajo različni komični junaki, nadgrajujejo svetle, barvite in humorne ilustracije v akvarelu.Podvodna zgodba govori o jati marljivih ribic, ki po neurjih in drugih nevšečnostih morski svet vsakič znova spravijo v red. Popazijo, da neprevidno sonce ne utone v mrzli vodi, da podmornice ne obtičijo zataknjene v sipinah in da oblaki ne točijo dežja tam, kjer to ni potrebno. Toda tudi ribice si kdaj pa kdaj zaželijo oditi na počitnice …

Popazijo, da neprevidno sonce ne utone v mrzli vodi, da podmornice ne obtičijo zataknjene v sipinah in da oblaki ne točijo dežja tam, kjer to ni potrebno. Toda tudi ribice so kdaj pa kdaj zaželijo oditi na ... May 26, 2014 - This Pin was discovered by KUD Sodobnost International.

Leta 1999 je scenarist in režiser M. Night Shyamalan očaral občinstvo s svetovno uspešnim trilerjem Šesti čut, ki je postal pravi fenomen.

POVEZANE KNJIGE