Pijana smrt ali Vinogradnik Tomaž je zamočil

Pijana smrt ali Vinogradnik Tomaž je zamočil - Luka Vasle | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luka Vasle
DIMENZIJA
8,73 MB
IME DATOTEKE
Pijana smrt ali Vinogradnik Tomaž je zamočil.pdf
ISBN
1014085373387

OPIS

Toda pijana, kot je ... Pod trto je pesnik in igralec Luka Vasle uprizoril svojo predstavo Pijana smrt ali Vinogradnik Tomaž je zamočil. Izvedeli smo, zakaj nekdanjega reda, ko so bile stvari bolj urejene in ko je celo smrt opravljala svojo bridko službo bolj pravično in pošteno kakor danes, ni več.

Kr COBISS.SI-ID 273297408 Je avtor ilustracij slikanice »Morski pes Anton« (2013) pisca Luke Vasleta in »Pijana Smrt ali vinogradnik Tomaž je zamočil« (2014) Frana Milčinskega. Med njegova vidna dela zagotovo sodijo naslovnice ter ilustracije za tednik Mladina, grafična prenova in ilustracije za Katedro, Naložbenik ter Obzornik, ilustracije za projekt ... stav: Mala princesa, Pijana smrt ali vinogradnik Tomaž je zamočil, Pozdra - vljen in zbogom, Lov na rep, Limonada Orkestracija, Bumbar in Maček v ža-klju.

POVEZANE KNJIGE