Papirnata letala

Papirnata letala Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,83 MB
IME DATOTEKE
Papirnata letala.pdf
ISBN
7799513188002

OPIS

Zgibaj jih - spuščaj jih - naj poletijo - naj strmoglavijo! 25 letal in 50 super nalepk!Na papir samo pišemo domače naloge, kajne?NI RES!Papir lahko zgibamo in ga mečemo v zrak. Iz njega lahko naredimo veličastno floto papirnatih letal in neverjetnih letečih predmetov.Zato pozabi, kar si vedel o papirju do zdaj, vzemi letala v roke in se pripravi na lete!

16,90 ... Papirnata letala količina. Dodaj v košarico.

Svojo obljubo je držal in posnel ta video :) Ko prebereš vse zanimivosti o letalih, ki jih prinaša ta priročnik, postaneš najboljši pilot papirnatih letal. 25 izvirno potiskanih in 10 praznih predlog za zgibanje, 2 letali, ki ju lahko iztisneš, in več kot 200 super nalepk - vse to ti bo v pomoč, da bodo tvoja letala poletela najvišje. Pripravi se na vzlet! Knjiga, ki jo imaš v rokah, vsebuje vse, kar potrebuješ, da si narediš svojo jato letal. Sledi enostavnim navodilom po korakih in liste papirja z zlaganjem spremeni v ... Pujsa Pepa: Papirnata letala Peppa Pig: Paper Aeroplanes.

POVEZANE KNJIGE