Odvetnik

Odvetnik - Igor Karlovšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

Igor Karlovšek
Odvetnik.pdf

Ljubezenska zgodba v romanu Odvetnik ima realističen družbeno--politični okvir: osemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko je bila Slovenija del Jugoslavije in so bili partijski funkcionarji vsemogočni. Eden od njih je Vojko Železnik, ki na poti proti vrhu ne pozna ovir. Za svoje cilje žrtvuje vse in vsakogar, tudi svojo hčer … Igor Karlovšek se je rodil 9. decembra 1958 v Celju, kjer je leta 1977 tudi končal gimnazijo. Po diplomi na pravu in pravosodnem izpitu je delal v podjetju Radeče papir. Leta 1990 je magistriral in od leta 1995 je odvetnik v Celju. Poročen je z Marijo, ki je tudi odvetnica, in imata dva sinova. Pisal je že v gimnaziji in objavljal kratko prozo. Ob prozi za odrasle in mladino piše tudi radijske igre.

Podatki o odpiralnih časih podjetja niso na voljo. Preverite na spodnji povezavi ... Odvetnik Gregor Resnik z dolgoletno in bogato družinsko tradicijo opravljanja odvetniškega poklica nadaljuje s svetovanjem in zastopanjem strank v civilnih, kazenskih, gospodarskih, prekrškovnih in drugih postopkih in svojim strankam nudi odvetniške storitve na najvišji ravni. ODVETNIŠKA PISARNA SEVER d.o.o.