Nikoli ne ljubi bojevnika

Nikoli ne ljubi bojevnika - Maya Banks | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Banks
DIMENZIJA
9,64 MB
IME DATOTEKE
Nikoli ne ljubi bojevnika.pdf
ISBN
6129943674115

OPIS

Caelen McCabe je z mladostno nepremišljenostjo skoraj povzročil propad svojega klana. Zdaj postavi na prvo mesto lojalnost do družine in se odloči poročiti z zavrženo nevesto starejšega brata. Prelepa Rionna McDonald je sicer ženska, kakršno bi si želel vsak moški, toda Caelen ne zaupa nobeni ženski, še najmanj pa očarljivi zapeljivki, ki zna razvneti njegovo poželenje. Rionna je pripravljena sprejeti vlogo žrtvenega jagnjeta v igri moči, ki jo igra njen oče, vendar se je zaklela, da nihče ne bo ponižal njenega srca. Toda dotiki vročekrvnega Caelena v njej vzbudijo vročo željo po čutnih užitkih. Pripravljena je tvegati očetov srd, bes sovražnikov in svoje življenje, zato da bi dokazala Caelenu, da nikakor ne sme izgubiti ženine ljubezni.

DVD-ja 560342 Klubska cena 10,89 € ... Ostali traktorji - potrebujete traktor? Na Bolha.com si oglejte ponudbo traktorjev ostalih proizvajalcev. 5. Naj nas neuspeh ne potre, znova vstanimo in se uprimo skušnjavi brezdelja.

Ladjo zajame nevihta in po štiridesetih dneh se posadka znajde v reki sredi nenavadne, a obenem ... nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika nikoli ne ljubi bojevnika Cena: 29,95 EUR Kralj Aleksander se je odločil: dolgoletno vojno in sovraštvo med klanoma Montgomery in Armstrong bo pomirila poroka med Graemom Montgomeryjen in Eveline, hčerjo poglavarja Armstrongov. Ne eni ne drugi se z odločitvijo ne strinjajo, a vedo, da se kralju ne smejo upirati. Serija: Montgomerys and Armstrongs, 2.knjiga Zvrst: ZG 6 * * * ½ 25 vote Povzetek knjige SRCE ŠAMANA, zgodbe in prakse svetlobnega bojevnika Avtor: Alberto Villoldo Andski šamani poznajo svete sanj, ki vodijo planete na nebu in človeško usodo na zemlji.

POVEZANE KNJIGE