Nikar ne glej, Clarice Bean!

Nikar ne glej, Clarice Bean! - Lauren Child | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lauren Child
DIMENZIJA
5,3 MB
IME DATOTEKE
Nikar ne glej, Clarice Bean!.pdf
ISBN
4192888011597

OPIS

Tretji roman v seriji Clarice Bean slavne Lauren Child govori o Clarice in njeni najboljši prijateljici, ki se na njuno veliko razočaranje s starši preseli v drug kraj. Sprva mislita, da je to najhujša stvar, ki se jima je lahko zgodila, a kmalu ugotovita, da vse le ni tako grozno kot se sprva zdi.

… Nikar ne glej, Clarice Bean! / [besedilo in ilustracije] Lauren Child ; [prevedla Anja Kokalj]. - Jezero : Morfem, 2014.

Sprva mislita, da je to najhujša stvar, ki se jima je lahko zgodila, a kmalu ugotovita, da vse le ni tako grozno kot se sprva zdi. ... Nikar ne glej! je tretji roman v seriji in govori o Clarice in njeni najboljši prijateljici, ki se na njuno veliko razočaranje s starši preseli v drug kraj.

POVEZANE KNJIGE