Lipko in svetovni prvaki

Lipko in svetovni prvaki - Primož Suhodolčan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Suhodolčan
DIMENZIJA
4,42 MB
IME DATOTEKE
Lipko in svetovni prvaki.pdf
ISBN
9991142628103

OPIS

Najbolj košarkarska knjižna ekipa se vrača! To poletje Lipko in ekipa potujejo na svetovno prvenstvo.»Kakšno prvenstvo je to?«»Največje za košarko!« mu je odgovoril Štor. »Na to tekmovanje pridejo drevesa z vsega sveta! Kdor je najboljši tam, je najboljši na tem planetu! In v vesolju! In še povsod drugje! Vsi se naj zberejo!«V ekipi za svetovno prvenstvo bodo poleg Lipka in Roka tudi priljubljeni junaki iz prvega dela, bor Borči, macesen Cene, hrast Rastko, in seveda tudi Štor, tokrat v vlogi trenerja.Kako pa bodo Lipko in ostali junaki prišli do sončne dežele čez veliko morsko jezero? Kje v sončni deželi poteka prvenstvo? Jim lahko pri iskanju pomagata dedek Luis in Anita? In kdo so motorni lubadarji, ki grozijo, da bodo preprečili prvenstvo?Pridruži se Lipku in prijateljem na nepozabni dogodivščini!

Saved by Nena Mandelj. Book Worms Medium Cover Books Livros Libros Livres Book Blankets Medium Cover Books Livros Libros Livres Book Blankets Lipko in svetovni prvaki, Ljubljana: DZS, 2014 Živalske novice IV - Po dlaki navzgor , Ljubljana: Karantanija, 2015 Tina in medvedja moč, Ljubljana: DZS, 2016 Lipko in svetovni prvaki.

Ta del kategorije ima 7 naslednjih podkategorij, od skupno 7. B Svetovni prvaki v boksu‎ (15 S) F Svetovni prvaki ... Lipko in svetovni prvaki | Primož Suhodolčan.

POVEZANE KNJIGE