Lahko pokukam v tvojo pleničko?

Lahko pokukam v tvojo pleničko? - Guido van Genechten | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Guido van Genechten
DIMENZIJA
8,85 MB
IME DATOTEKE
Lahko pokukam v tvojo pleničko?.pdf
ISBN
4129946138987

OPIS

Navihana slikanica z zavihki o radovedni miški, ki bi povsod vtaknila svoj smrček, celo v pleničke svojih prijateljev. Na dan pridejo bobki, fige in klobasice pa tudi brozga. Kaj pa se skriva v miškini plenički? Presenečenje …!

Knjigica je bila izdana dobro leto dni nazaj. Vsebina knjigice govori o kakcih takšnih in drugačnih, ja prav se slišali, o kakcih 🙂 S prebiranjem otroku širimo tudi besedni zaklad, saj se naučimo da ... So dobrovoljne in prijazne raziskovalke, ki vsak dan spoznajo kaj novega.

Kaj pa je v njej? Nekaj okroglega, štirikotnega, zelenega ali rjavega, he, he? Slikanica, ki je namenjena otrokom do tretjega leta starosti, bo v družbi staršev prav gotovo otrokom izjemno zabavna. V novembru sem na knjižnem sejmu našla zelo simpatično knjigico Lahko pokukam v tvojo pleničko?, založba Sanje, Guido van Genechten. Knjigica je bila izdana dobro leto dni nazaj.

POVEZANE KNJIGE